Top Social

BLOGMAS #10: Beauty Haul

četrtek, 10. december 2015
Vsak dan zelo rada pišem objave, ampak ta mi je še pa posebej pri srcu, ker sem dobila izdelke, ki jih imam že kar nekaj časa na wish listi. In drugi so enostavno prečudoviti ali pa božansko dišijo. Sem čisto v rožicah, ker so tako lepi izdelki in končno v mojih rokah.


CATRICE GOLDEN POWDER

Ko sem ga videla, sem si ga enostavno morala kupiti. Obožujem highlighterje, ker na obrazu naredijo res lep finish. Prav zaradi njihovega efekta so še posebej 'must have' lepotni pripomočki za praznične zabave. Največji razlog za nakup so pa bile zvezdice in preprosta, a hkrati elegantna embalaža. Tako šik highlighterja pa še ne! Definitivno se bodo v meni odvijali hudo boji ali ga naj uporabim ali ne. :)


 SIGMA TAPERED BLENDING E35

Čez lužo izjemno popularni in opevani čopiči so tudi v meni vzbudili veliko zanimanje. Res sem bila zelo radovedna kakšni so ti čopiči, zato sem si za prvič privoščila samo enega. Mislim, da čopičev za blendanje ni nikoli preveč, zato sem izbrala Sigmo E35. Želela sem naročit E40, ki je malenkost drugačen in bolj tipičen čopič za zabrisovanje, ampak ga ni bilo na zalogi. Je pa tudi ta po videzu super. Komaj čakam, da poskusim kako se zabrisujejo senčke z njim. Prav tako sem že sedaj mnenja, da ne bo zadnji Sigma čopič v moji zbirki.

theBALM 

Že nekaj časa sem imela na wish listi Mary-Lou Manizer in kakšno rdečilo od te znamke. Mary-Lou Manizer je eden izmed najbolj znanih produktov znamke theBalm. Šampanjec barva je zelo lepa, ki še najbolj pristaja svetlim poltem. Verjamem, da se bo highlighter v zimskem času lepo ujel z mojo svetlejšo poltjo.
Down Boy rdečilo za lička je prav tako čudovito. Zanj sem se odločila zato, ker še takšne barve nimam. Mislim, da bo čudovito poudaril lička. Embalažo pri obeh je tako privlačna na pogled in čudovita, da kar kliče po nakupu. Vintage motivi so res nekaj posebnega, ki produkt naredijo še veliko bolj zanimiv in čudovit. Na moji wish listi še vedno pridno čaka Bahama mama bronzer in še druga rdečila te znamke.AFRODITA OIL SHOVER GEL

Poleti sem prehvalila Afroditine kremne gele za prhanje, ki so me navdušili. Tokrat pa me je očaral vonj acai jagod, ki sem si ga morala kupiti.


Komaj čakam, da bom produkte lahko preizkusila. Si tudi si si kaj novega privoščila v zadnjem času?


''When it rains look for rainbows. When it's dark look for stars.''


Post Comment
Objavite komentar

Auto Post Signature

Auto Post  Signature