Top Social

Wish list #1

torek, 17. november 2015
Ker zelo rada berem ''wish'' liste na blogih, saj se mi zdijo zanimive, bom tudi to vključila v moj blog. Ko gledam videoposnetke na YouTube kanalu, berem bloge, gledam slike na instagramu, vedno najdem nek produkt, ki mi pade v oči in si ga zelo želim imeti v svojih rokah. Večkrat si tudi ne zapišem v zvezek in potem pozabim, čez nekaj časa zopet vidim ta produkt in me ponovno zamika, itd. Če bom pridno pisala wish liste na blogu, verjamem, da si bom izdelke sproti zapisovala in tudi bolj premišljeno varčevala denar za določene. Bomo videli kaj bo na koncu. :D


MAYBELLINE FIT ME CONCEALER

Korektor imam že nekaj časa v mislih, ker ga punce zelo hvalijo in naj bi celo bil odličen približek korektorju znamke Nars. Enkrat, ko bo moj 'budget' večji, bom kupila tega dražjega, dokler pa bom iskala ugodnejše rešitve in FIT ME je ena izmed teh rešitev. Res me zanima, če je ta korektor tako dober kot ga hvalijo. V Sloveniji nisem prepričana ali ga je možno kupit, vem pa, da ga imajo v Bipi v Avstriji.

http://www.feelunique.com/p/Maybelline-New-York-Fit-Me-Concealer-6-8ml


MILANI BAKED BLUSH

Luminoso, Delizioso Pink in Ros D' Oro so mi čudovite barve, ki verjamem, da naredijo popolno obarvana lička. Kaj niso prečudovita rdečila? :) Že sama embalaža in izgled me prepričata v nakup. Kupi se lahko na MojaDrogerija.si, Click2chic.si in DestinationPretty.si.

http://www.bonniebeautyxo.com/2014/06/milani-baked-blush.html


THE BALM  MARY-LOU MANIZER & BAHAMA MAMA

Še en odličen produkt o katerem govori ogromno punc. Prvo kot prvo so mi highlighterji zelo všeč, ker enostavno obožujem njihov efekt - ta 'glow' na obrazu, ki ga dajo. Ker šampanjec barve nimam, si ta osvetljevalec zato le še bolj želim. 
Bahama mama bronzer je prav tako zelo hvaljen produkt. Uporaben je za senčenje obraza, ima mat efekt in zraven ga dobiš še v luštni embalaži. Po vsem prebranem na internetu in pregledanih slikah, mislim, da je vreden nakupa.   
En velik plus pri theBalm ličilih je embalaža - retro stil je tako čudovit!
Po novem se lahko theBalm kupi v Müller drogeriji na Rudniku, v Celju in Kopru. Lahko pa preko spletnih trgovin salma.si in ličila.si.

http://www.feelunique.com/p/theBalm-Mary-Lou-Manizer-Luminizer-8.5g

http://www.thebalm.com/bahama-mama.html


Z PALETA

Z paleta je na moji wish listi zato, ker v mojem makeup kovčku potrebujem vse bolj združeno, da prihranim prostor. Gre se enostavno za funkcionalnost, ki pa jo ta paletka omogoča. Kar vidim kako bi svoje Grimas senčke z največjim veseljem ''pripopala'' notri in dala vstran veliko neuporabno embalažo v kateri so nameščene. Senčke so čudovite in zelo lepo pigmentirane, jih obožujem, ampak vsaj veš, da za ugodno ceno dobiš odlično kvaliteto senčk in ne preplačaš embalaže. Zdi se mi zelo uporabna, da združiš senčke, rdečila, in še kaj v eno paletko. Definitivno super zadeva.
Kupi se lahko preko spletnih strani mojadrogerija.si in ličila.si.

http://www.amazon.com/Z-Palette-zpalblkorig-Large-Black/dp/B0033AYPXC

ZOEVA EN TAUPE

Zoeva čopiči so mi za svojo ceno res zelo kvalitetni, oceno mojega kupljenega seta si lahko prebereš tukaj. Ne zdijo se mi preveč dragi, saj lahko za set 6 čopičev odšteješ veliko več. En taupe je nova kolekcija in so res čudoviti čopiči, prav tako tudi torbica, ki jo dobiš poleg. Res sem malo žalostna, ker jih je Moja drogerija ukinila iz prodaje, ampak se čopiči lahko naročijo preko uradne spletne strani Zoeva - tukaj. Drugače se mi set zdi zelo uporaben, čopič za obrvi je odličen in omogoča natančen nanos, ostali izbor čopičev mi je tudi super. Razen 'wing liner', ki priznam, da ga še iz mojega seta nisem preizkusila, bi ga pa zamenjala z 232 Luxe classic shader čopičem. Potem bi pa izbor res bil popoln, ampak je celoten set tako čudovit, da ta čopič ne spremeni nič in si jih kljub temu želim kupit. 

https://www.zoeva-shop.de/en/makeup-brush-sets/en-taupe-eye-set/a-9008724/


LUSH CATASTROPHE COSMETICS & SNOW FAIRY

Do sedaj me Lushevi izdelki niso razočarali. Drži, da jih nimam veliko, saj sem si do sedaj kupila samo tri izdelke, ampak vsakič, ko gledam njihovo spletno stran, se moja wish lista kar veča. Svežo masko za obraz želim poskusiti, ker me je prepričal celoten opis maske na Lushevi spletni strani: ''Ko se zgodi katastrofa nečiste kože, vam priskoči na pomoč Catastrophe Cosmetics. Ta kožo pomiri in globinsko očisti ter pospeši zdravljenje povrhnjice. Masko smo obogatili s svežimi borovnicami, ki so vir antioksidantov, s pomirjujočo kamilico, irskim mahom in čistilno kaolinsko glino, ki nežno očisti pore ter ponovno vzpostavi ravnovesje na obrazu.''
Ja, potrebno jo bo preizkusit in videt, ali res premaga katastrofo na obrazu.

Od zimske kolekcije pa me zelo mika Snow Fairy gel za tuširanje, ki ima sladek omamem vonj. Preberi si oceno na blogu Beauty of a Lemon, mene je prepričala.

http://modablogger.com/2013/11/27/ediciones_limitadas_navidad_lush/

http://www.nailedblog.com/2013/11/review-lush-catastrophe-cosmetic-fresh.html


Predstavila sem ti nekaj izdelkov, ki so mi padli v oči in verjamem, da si jih bom postopoma kupila. :) Še najbolj od teh me mikajo theBalm izdelki, saj si jih že kar nekaj časa želim in se spogledujem z njimi. Če imaš tudi ti kakšen poseben izdelek na svoji wish listi, ga podeli v komentarju in bom z veseljem prebrala. Prav tako, če imaš katerega od teh izdelkov, podeli svoje mnenje o njem, me zelo zanima. ;) 


Danes pa se zelo veselim L'occitanovega dogodka v Ljubljani, kamor smo bile povabljene blogerke. Komaj čakam, da bom videla novo L'occitanovo zimsko kolekcijo, ki verjamem da bo izjemno dišala.  Prav tako se veselim druženja z ostalimi blogerkami, da bomo malce počvekale. Saj ni čudno, da bo v soboto konec lepih in toplih dni. :D
Proti koncu tedna boš lahko o dogodku brala in si pogledala slike tukaj na blogu. ''Don't worry about failures, worry about the chances you miss when you don't even try.'' - Jack Canfield


Post Comment
Objavite komentar

Auto Post Signature

Auto Post  Signature