Top Social

NYX eyebrow gel

petek, 06. november 2015

Sem ena izmed tistih punc, ki so mi urejene obrvi pomembne. Verjetno bi bila situacija čisto drugačna, če bi bile moje obrvi bolj goste in malce temnejše. Imam gostejše obrvi nad notranjim kotičkom očesa in do začetka loka ter potem so pa vedno bolj redkejše navzven po liniji. Ker so še malo svetlejše, se potem tista zadnja tretjina obrvi slabše vidi. Še vedno imam rada dneve brez ličil in se niti ne obremenjujem, ker enostavno ne moreš spremenit genov, tako pač je. Si pa jih rada uredim, kadar se odločim narediti celoten makeup na obrazu. Vse je odvisno od tega kaj hočem. Če želim nežno poudarjene obrvi, uporabim od Catrice svinčnik za obrvi. Sem pa v makeup akademiji imela obrvi dopolnjene in oblikovane z Dipbrow Pomade od Anastasie Beverly Hills in so mi bile res zelo všeč. Ker mi je zaenkrat škoda plačati 26 evrov pri nas v Sloveniji za Dipbrow (čeprav se nad kvaliteto ne morem pritoževati), sem iskala na internetu druge možnosti. Našla sem Nyx eyebrow gele, ki so jih punce zelo hvalile in bile zadovoljne z uporabo. Odločila sem se nakup in kupila sem štiri barve od petih (najtemnejše nisem).


Kako sem zadovoljna z nakupom? 

Zelo! Uporaba teh gelov je preprosta, ko se enkrat navadiš. V tubi dobiš 10 mL produkta, kar pa se mi zdi veliko, glede na to koliko se ga pri enkratnem nanosu porabi. Embalaža se mi zdi priročna, je kar majhna in zato tudi odlična za potovanja in prihranitev prostora v kozmetični torbici. Geli so vodoodporni in mi zdržijo ves dan, brez da bi se razpacali ali zbledeli. Posušijo se mat in lahko brišeš po njih, ampak brez vode in čistilnih produktov, jih ne boš umila z obraza. Cena gelov je okrog 10 evrov, kupiš jih lahko preko spletne strani Diviana Cosmetics in Moja Drogerija. Če pa se nahajaš v Avstirji (Celovec, Gradec,...), se ustavi v Douglas drogeriji.

Nanos

Na spatulo si stisnem zelo malo produkta, ker je odlično pigmentiran in ga sploh ne potrebujem veliko. Majhno količino priporočam že zato, ker se geli res hitro sušijo in je bolje dvakrat ali trikrat po malo in po potrebi stisnit gel iz tube. Nato uporabim čopič za obrvi. Moja najljubša sta od Allu in Zoeve (322 Brow Line), ki mi omogočata lep in natančen nanos gela na obrvi. Seveda je pri gelih potrebna bolj mirna roka, še posebej če imaš zelo redke obrvi. Če slučajno zaideš iz linije, moraš gel čimprej zbrisati, saj ko se enkrat posuši, ga težje zbrišeš samo s prsti. Všeč mi je, ker se geli lepo zabrisujejo s čopičem, da ni tistih preveč ostrih linij. Edini minus je ta, da se hitro sušijo, ampak ob enem gledam na to tudi kot plus, saj ne potrebuješ dolgo čakati, da se ti gel na obrveh posuši. Če se odločiš za nakup, ti priporočam, da prej malce povadiš in vidiš, kako se ustvarja z njimi.
Sama sem mešala barvi 01 in 03 in sem dobila malce svetlejšo hladno barvo. 02 barva se mi zdi za moj obraz preveč topla. Sem pa uporabila tudi samo 03 barvo, sem imela bolj temne obrvi, ampak je kljub temu izpadlo super, saj sem želela poudarjene obrvi.

Swatch-i

Nyx ima pet gelov za obrvi, sama imam štiri, saj najtemnejše barve zaenkrat ne potrebujem.

01 Blonde
02 Chocolate
03 Brunette 
04 Espresso Nakup priporočam, saj zadnje čase opažam, da je Nyx kozmetika res odlična. Mislim, da je kar veliko stvari, ki jih želim preizkusiti, in na žalost bo moja denarnica trpela. :D 
Geli za obrvi se mi zdijo cenovno ugodni glede na formulo, obstojnost, pigmentacijo in navsezadnje količino. Če si med tistimi puncami, ki obožujejo lepo definirane in malce močneje poudarjene obrvi, so ti popolni zate. Če imaš rada naravne obrvi, potem ne vem, če je to pravi produkt zate. Mogoče, če bi ga zelo nežno in malo uporabila, odločitev je seveda tvoja. Sama sem poskusila z
 zelo nežnim makeup lokom (BB krema, rdečilo za lička, maskara, nežna šminka) in močnejšim (puder, senčenje obraza, rdečilo, senčila na vekah, maskara, temno rdeča šminka), pa mi je bilo v obeh primerih zelo všeč. Enostavno jih obožujem in sem zelo zadovoljna z nakupom, res so odlični za ustvarjanje tudi bolj dramatičnih videzov.

Če imaš še kakšno vprašanje, me brez problema kontaktiraj. Slediš mi lahko tudi preko instagrama in facebook strani, lahko mi pa pišeš tudi na mail: vanja.zorman@gmail.com. In ne pozabi, če ti je bila objava všeč, jo podeli s prijatelji s pomočjo spodnjih ikonic. ;)''If you obey all the rules, you'll miss all the fun.'' - Katharine Hepburn

Post Comment
Objavite komentar

Auto Post Signature

Auto Post  Signature