Top Social

Best YouTube Beauty Vloggers To Follow

četrtek, 15. oktober 2015
Na YouTubu je res ogromno lepotnih vlogerk, zato je težko odkriti vse in skoraj nemogoče vsem slediti. Sama jih še ogromno ne poznam in vsakič ko brskam po YouTubu najdem kakšno novo, ki ima odlične videe in me kar pritegne s svojo osebnostjo. Imam nekaj svojih najljubših, ki bi jih rada podelila s teboj, da boš mogoče še ti kdaj našla kakšen navdih ali pa dobro oceno o izdelku. Nekaj časa nazaj sem že pisala to objavo, ampak na vsake toliko časa je kakšno stvar potrebno obnovit, ker se lahko zgodi kar nekaj sprememb. :)
Prav zaradi 'Youtuberk' (jaz jim bom kar Youtuberke govorila, ker se mi zdi lažje tako :D) sem se vpisala v makeup akademijo, saj sem si tudi sama želela tako lepo ličiti in se spoznati s svetom ličenja. In ja, ne smem pozabit, da sem tudi obsedena z ličili, še sreča, da je meja denar. :D

1. KATHLEEN LIGHTS

Punco spremljam več kot pol leta in njeni videoposnetki so več kot odlični. Zelo rada gledam, ko govori o 'drugstore' in 'high end' ličilih, saj tako lahko izvem kako prihraniti denar pri nakupu. Prav tako so mi odlične tudi njene ocene izdelkov in ko gledam njen kanal, mi je v vseh videoposnetkih tako iskrena in pristna. Res jo takoj vzljubiš, kot da bi bila tvoja najboljša prijateljica. :) Če zelo rada gledaš beauty Youtuberke, ki objavljajo bolj pogosto je ona med njimi. In res, njeni videoposnetki se mi zdijo zelo uporabni, ker lahko izveš res ogromno stvari. Pa še tako naravno deluje... trenutno mi je TOP BEAUTY YOUTUBERKA! :)
Pokukaj na njen YouTube kanal tukaj.2. BATALASH - SAMANTHA RAVNDAHL

Ime Batalash Beauty sta prvo ustvarili Samantha Ravndahl in Shaelin Darian. Danes na YouTube kanalu ustvarjajo tri super punce: Samantha, Angela in Dominique. Še vedno največ ustvarja Samantha in poleg tega, da mi je zelo lepa, ima tudi odlične tutoriale. Punca brez dlake na jeziku, ki se ne pretvarja in pove tako kot je. Njej se že na daleč vidi, da je zelo iskrena, prav zato me je tudi zelo pritegnila k gledanju njenih videoposnetkov. Je prava umetnica, saj ustvarja neverjetne makeup looke. Zelo rada spremljam njene videe, ker večkrat tudi daje nasvete za makeup artiste in nasploh kako uspeti v tem biznisu in kakšna je realnost. Vsekakor ti priporočam, da se ustaviš na njihovem YouTube kanalu - tukaj.


3. CARLI BYBEL

Seveda jo morem omeniti, saj me je ravno ona navdušila nad ličenjem. Verjetno jo tudi sama že poznaš, ker je ena izmed bolj znanih Youtuberk. Zelo mi je všeč njena osebnost, kajti večkrat me njena pozitivna energija spravi v dobro voljo, in ob njej imaš prav tako občutek, da je iskrena in najbolj prijazna punca. Na njenem YouTube kanalu boš našla ogromno makeup tutorialov, nasvetov, različnih ocen o beauty produktih in še in še. Če je še ne spremljaš, hitro klikni tukaj.

Source: http://www.thebeautybybel.com/2015/10/september-beauty-favorites.html

4. NICOLE GUERRIERO

Nicole ima res najbolj 'bubbly' osebnost s katero me je pritegnila, da sem začela gledati njene videoposnetke in tako postala njena oboževalka. Meni osebno je zelo zabavna in zna resnično popestriti svoje posnetke s svojo osebnostjo. Za Halloween jo še raje spremljam, saj ima super tutoriale za maske, tako da si le poglej njen kanal, če načrtuješ kakšno kakšno ustvarjanje konec meseca. :) Drugače pa tudi ona ocenjuje izdelke, objavlja makeup tutoriale in dela tudi občasne vloge. Če jo želiš spremljati klkni tukaj.


5. BANGERBEAUTY - LINDA HALLBERG

Linda je prava umetnica na področju ličenja. Njeni makeup looki so popolni, prav tako najdeš  različne videze, ki so zelo ustvarjalni. Mogoče bolj kot njen YouTube kanal ti priporočam, da slediš njenemu Instagramu. Če jo boš začela spremljati, mi verjemi, da ti ne bo zmanjkalo idej. Večina njenih tutorialov je v njenem jeziku, saj je doma na Švedskem, ampak ima zraven angleške podnapise. Res je odlična makeup artistka in umetnica, zato jo moraš spremljati!! :) Da ne pozabim omeniti, piše tudi ''blog'' na katerem ima ogromno makeup lookov in zraven ima zapisano katere produkte je uporabila - vreden ogleda. Blog najdeš tukaj, YouTube kanal pa tukaj.

Source: http://lindahallberg.se/page/6/

6. WAYNE GOSS

Mislim, da je čas, da omenim tudi še kakšnega moškega. :D Torej Wayne je zame med top makeup artisti iz Velike Britanije. In zakaj njega ves čas spremljam? Prvo kot prvo njegovi tutoriali so kratki in jedrnati; pove bistvo, tisto kar res moraš vedeti. Njegovi nasveti so res dobri in seveda bo povedal svoje mnenje in ne bo hvalil nekega izdelka, če ni dober. Pri njemu takoj vidiš kateri izdelek obožuje in kateri mu ni všeč. Prav tako tudi on kdaj predstavi kateri drogerijski izdelki so dobri in kako prihraniti denar. Najdeš lahko tudi ogromno nasvetov za makeup artiste. Drugo kot drugo ga pa obožujem zato, ker ve kaj je dober makeup in ne dela umetnih videzov, ampak stremi k naravnemu videzu. :) Na njegovem kanalu najdeš tudi tutoriale kako se naličiti in to pokaže kar na sebi.
Najdeš ga na dveh YouTube kanalih tukaj in tukaj.
Pa še to, pred kratkim je izdal novo kolekcijo limited edition čopičev. Ko jih je opisoval, sem res dobila občutek, da so to odlični čopiči... ampak problem je seveda cena. Škoda, mogoče pa bodo enkrat moji. :) Video o kolekciji čopičev najdem na tem linku - klikTo je mojih top 6 YouTube vlogerjev. Tu in tam seveda še pogledam kakšen video od katere druge Youtuberke, ampak od teh šestih pogledam skoraj čisto vse kar na novo objavljajo. Za nazaj gledam posnetke, ko imam čas, in kadar me zanima kakšna točno določena stvar. Imam še par drugih vlogerjev, ki jih spremljam in niso povezani samo z ličenjem in ličili, ampak ker sem si za danes izbrala takšno objavo, se je moram tudi držati. Zelo veliko uporabnih stvari odnesem prav od teh šestith in vem, da jih ne bom prenehala spremljati. Ampak, ker vem, da ima vsak svoj okus, bom na hitro dodala še nekaj kanalov, katere si lahko sama pogledaš in vidiš, ali te bodo Youtuberke pritegnile. :) 

Žal mi ponavadi zmanjka časa, da bi si več videov ogledala od naslednjih lepotnih YouTube vlogerk:

7. NIKKIE TUTORIALS

Nikkie še od vseh preostalih največkrat spremljam in mislim, da bi morala bolj pogosto gledati njene tutoriale. Ampak če iščeš kakšen dodaten navdih, potem preglej njen YouTube tukaj

Source: http://www.nikkietutorials.com/site/2015/04/glam-glitter-grunge-makeup-tutorial/

8. CHLOE MORELLO

YouTube - klik.


9. SONJDRADELUXE

YouTube - klik.


10. JACLYN HILL

YouTube - klik.


11. LUSTRELUX

YouTube - klik.12. LAUREN CURTIS

YouTube - klik.13. SHAAANXO

YouTube - klik.

Source: http://socialmedianz.com/news/kiwi-as/2014/07/02/nz-youtuber-shaaanxo-smashes-1-million-subscribers/

Če imaš tudi ti najljubšo Youtuberko in je sama nisem omenila, mi jo sporoči v komentarju. ;) Bom zelo vesela in bom pregledala njen kanal. Sama sem naročena na vse te kanale in mislim, da so večkrat tudi vir idej ter na njih lahko najdeš ogromno nasvetov kot tudi tutorialov. Če bi imela več časa, bi seveda lahko vse redno spremljala. Upam, da ti je bila ta objava všeč. Lahko mi sporočiš v komentarju ali pa jo podeliš med prijateljice.


- Don't ever let anyone dull your sparkle. -  

2 komentarja on "Best YouTube Beauty Vloggers To Follow"
 1. Fajn izbor! Meni je tudi Linda takoo všeč, res obvlada! :) xx

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja, Linda je res zakon. Meni je vse kar ustvari všeč. :)

   Izbriši

Auto Post Signature

Auto Post Signature