Top Social

Zoeva - Naturally Yours

sobota, 08. avgust 2015

O tej paletki sem že pisala nekaj časa nazaj, oziroma sem jo že omenjala v starejši objavi Prom makeup. Kupila sem jo na spletni strani MojaDrogerija. Paletka je naravnost čudovita in tudi dobro pigmentirana. Z njo lahko ustvariš kar nekaj različnih videzov in najbolj všeč mi pa je, ker so barve v naravnih tonih. Prednost senčil v naravnih tonih je ta, da lahko zraven uporabiš močno, odbito šminko in vse skupaj bo izpadlo super. :)

Senčila so zapakirana v zelo lepi embalaži, ki se zapre z magnetom. Paletka vsebuje 10 barv: 5 senčil je v mat barvi (Pure, Soft & Sexy, First Love, Slow dance in Timeless Chic), ostalih 5 je svetlečih/metalnih (Casual Elegance, Smooth Harmony, Forever Yours, Lovely Monday). 


Prva vrsta
Druga vrsta

Senčila so dobro pigmentirana in kremna, mat senčila so nekoliko bolj suha in se zato bolj sipajo iz čopiča. Priporočam, da preden naneseš senčilo na veko, čopič otreseš in se izogneš večjemu sipanju po obrazu. Barve se lepo zabrišejo, obstojnost je dobra, če naneseš na oči tekoči puder in puder v prahu ali pa primer za oči, bo obstojnost senčil večja. Izbira barv je super za dnevni makeup, ustvariš pa si lahko tudi večernega. Kvaliteta paletke se mi zdi dobra in cena tudi temu primerna. 

Na slikah pa so tudi moji novi Zoeva čopiči, ki sem jih si zelo dolgo želela. Končno sem si jih kupila in sem zelo zadovoljna z nakupom. Videz čopičev je naravnost čudovit. :) Seveda bo čez nekaj dni na blogu tudi objava o njih.


''Don't save things for a special occasion, every day of your life is a special occasion.'' - Thomas S. Monson

Post Comment
Objavite komentar

Auto Post Signature

Auto Post  Signature