Top Social

Zoeva brushes

sreda, 19. avgust 2015

Že dolgo časa sem si želela kupiti čopiče znamke Zoeva. V oči mi je najprej padel Rose Golden Complete eye set. Nekaj časa nazaj sem si kupila paletko senčil, ki je v čudovitih naravnih tonih - Naturally yours. Paletka mi je seveda zelo všeč, zato sem želela preizkusiti tudi čopiče. 69 € se mi zdi kar dokaj ugodna cena, sploh če je kvaliteta dobra. Prebrala sem nekaj mnenj na različnih blogih in se odločila za nakup na spletni strani MojaDrogerija. V paketu dobiš 12 čopičev za oči in zraven še zelo lepo toaletno torbico (24x12 cm), kamor lahko spraviš vseh 12 čopičev in še kaj več. 

Prvo me je v nakup prepričal že sam izgled čopičev. Črna mat barva in zlato-roza (žal se zaradi svetlobe na slikah ne vidi dobro) barva se mi zdita popolna kombinacija in dajeta videz elegance. Všeč mi je, da so v zbirki takšni čopiči, ki jih sama še nimam. Nekateri so podobni parim čopičem iz moje zbirke, ampak se vsak za malenkost razlikuje, kar je pa velik plus. Čopičev za oči res nikoli ni dovolj. :) Da lahko ustvariš odličen makeup so prvo potrebni tudi dobri čopiči. Večkeat je dober čopič še bolj pomemben kot pa dobro ličilo. Ampak seveda, v svoji zbirki ličil ne potrebuješ čopičev celega sveta, zato so odlični in zelo priročni seti čopičev.

Čopiči so iz sintetičnih in naravnih ščetin, zato so primerni za uporabo kremnih produktov in produktov v prahu. Na čopiču so napisane številke in kako se ta imenuje, kar seveda pomaga pri uporabi. Sama se teh 'pravil' načeloma ne držim, saj lahko določen čopič vsakemu posamezniku služi drugače. Je pa za začetnike v ličenju poimenovanje čopičev super ideja. Torej najboljše je, da sama preizkušaš kako ti odgovarjajo posamezni čopiči, in našla boš način, ki ti najbolj ustreza. 
Številke in opise čopičev sem napisala po vrsti od zgoraj navzdol na prvi sliki.

315 - FINE LINER: nanos eyelinerja ali senčil
228 - LUXE CREASE: zabrisovanje senčil
317 - WING LINER: nanos eyelinerja, detajli 
237 - DETAIL SHADER: nanos senčil - detajli
231 - LUXE PETIT CREASE: senčenje zunanjega kotička, zabrisovanje, detajlno senčenje
224 - LUXE DEFINED CREASE: nežno zabrisovanje senčil
227 - LUXE SOFT DEFINER: nežno nanašanje in zabrisovanje senčil
226 - SMUDGER: nanašanje in zabrisovanje senčila tik ob trepalnicah
234 - LUXE SMOKY SHADER: nanašanje in zabrisovanje senčil, efekt zadimljenih oči (smokey eyes)
322 - BROW LINE: nanašanje senčila na obrvi
142 - CONCEALER BUFFER: nanos in zabrisovanje korektorja
230 - LUXE PENCIL: nanašanje in zabrisovanje senčil, zabrisovanje eyelinerja

Ko sem čopiče prvič uporabila, sem se prepričala o njihovi odlični kvaliteti. So odlični za nanašanje senčil, najbolj obožujem čopič št. 237, ki mi je super za nanašanje senčil na spodnjo veko, pod trepalnice. Čopiči so res zelo uporabni in z njimi lahko lepo zabrišeš senčila. Celoten set je narejen zelo funkcionalno, saj boš lahko uporabila res skoraj vsak čopič. Zelo sem vesela, da sem se odločila za nakup, ker mi bodo super služili, predvsem bodo odlični za moj makeup kovček. O videzu pa sploh ne bi rada več izgubljala besed, ker so tako 'šikani' (če se izrazim po Koroško :D) in hkrati tako elegantni. Zame so vizualno popolni. Še en plus, ki ga lahko dodam je torbica, v katero spravim vse čopiče in še paletko Naturally Yours od Zoeve. Sem prepričana, da bom kupila še kakšen set čopičev od Zoeve, v oči sta mi padla me Rose Golden Complete eye set vol. 2 in pa Classic Eye set, ki bi ga imela za osebno uporabo. :) 


''The brush is an extension of the hand and is a fundamental tool for a makeup artist whether he is a professional or amateur makeup artists, his canvas is the face.'' - Dany Sanz

Post Comment
Objavite komentar

Auto Post Signature

Auto Post  Signature