Top Social

My first professional photo!

sreda, 22. julij 2015

Pa je le prišla moja fotografija! :) To fotografijo smo posneli ob zaključku Carpus makeup artist trimesečne akademije. Bolj nebi mogla biti ponosna na moj končni izdelek in na to, da sem Carpuska. ;) Tako vesela sem in res, cel mesec sem nestrpno pričakovala fotografijo, ko sem jo videla, sem bila več kot zadovoljna. :)

Fotoshooting je potekal v Zoom Zoom Foto Studiu, v Ljubljani. Ker sem doma na Koroškem, sem se morala zjutraj zbuditi tri ure prej, da sem v miru uredila in odpravila na pot do Ljubljane. Ja, priznam, živčki so delali na polno, ampak vožnja z avtom me je že od nekdaj pomirjala, zato sem ob poslušanju radiu malo odmislila, da me čaka kmalu velika izkušnja. Sama si osebno zelo k srcu jemljem vse v zvezi z ličenjem, ker mi ogromno pomeni, in ker so to moje sanje. Prav zaradi tega sta bila prisotna strah in trema. Ko sem se pripeljala v Ljubljano sem tam tudi spoznala in prvič videla moj model, na kateri sem potem ustvarjala makeup. Zelo sem bila navdušena in kar malo manj napeta, ko sem jo spoznala. Tako prijetna punca in prijazna ter simpatična.. :) Super punca! :) 

Potem je potekalo ličenje v studiu in nato hairstyling, ki sem ga predlagala in nato je sledilo fotografiranje. Takrat so živčki čisto popustili in lahko sem opazovala svoje delo in Ana je bila res awesome! :) Še outfit ji je noro pristajal.

Nato je sledilo nestrpno pričakovanje slik. ;) In tukaj je končno moj makeup.

Project Manager: Jasna Oklešen
Photography: Ana Gregorič
MUA student: Vanja Zorman
Hairstyling: Matevz Majcen
Model: Ana Pika Erčulj


Kako se ti zdi? ;) Jaz sem navdušenaa in zelo zadovoljna! :) 

Na facebook strani pa poteka glasovanje, saj lahko punce osvojimo eno izmed nagrad. Za mojo sliko lahko oddaš svoj glas oz. like tukaj. Hvaležna bom za vsak like. :)
Vse zahvale gredo Jasni Oklešen, ki je najboljša mentorica in res obvlada stvari, prav tako tudi Ani Gregorič za super posneto fotografijo in Matevžu za noro lepo frizurco. ;) Seveda pa je ogromno k super fotografiji pripomogla Ana z odličnim in profesionalnim poziranjem.

Post Comment
Objavite komentar

Auto Post Signature

Auto Post  Signature