Top Social

Dreams don't work unless you do

torek, 28. april 2015
Po dolgeeeeeem času sem zopet našla nekaj časa, da spišem kaj se dogaja trenutno z menoj. Časa je zelo, zelo malo, saj mi ga ogromno vzameta faks in makeup akademija. Žal sem zato zanemarila blog in nehala toliko pisati, ker enostavno ni časa, da bi ideje spravila v besede in slike. Ampak sem končno srečna in uživam kolikor je možno in tako zadovoljna sem, da sem se odločila za najboljšo potezo v mojem življenju - Carpus makeup center. Komaj čakam, da bo poletje, da se bom lahko več posvetila stvarem, ki me veselijo, in da bo izpitov čimprej konec. 
Dovolj blebletanja in sedaj preidimo raje k stvari... ;) 

Rada bi vam pokazala nekaj mojih del in kaj sem se kaj naučila že v akademiji. 

Moja zbirka čopičev se počasi povečuje, prav tako tudi zbirka profesionalnih ličil. Čopiče najdete na internetni strani ALLU, po novem so v ponudbi tudi realtechniques čopiči. ;) 


Illamasqua pudri so top! Na slikici najdete tudi Anastasia Beverly Hills brow paletko in od Kryolana transparentni puder v prahu. 


In pa kot vas verjetno zanima... končno pridejo na vrsto slikce čudovitih lepotičk. :)))

Malo sem potešila vašo radovednost, kajne? ;) Kako pa uživamo in delamo v makeup akademiji z mentorico in zelo nadarjeno makeup artistko Jasno Oklešen, pa lahko spremljate na uradni facebook strani - Carpus makeup center.


''You are never too old to set another goal or to dream a new dream.'' - C.S. Lewis

Post Comment
Objavite komentar

Auto Post Signature

Auto Post  Signature