Top Social

Superexcited

torek, 10. marec 2015
Tokrat sem se odločila, da bom z vami delila moje misli ob prihajajočem tednu. Ker se sama zelo, zelo, zelo veseliiim prihajajočega ponedeljka, bi rada moje navdušenje delila tudi z vami. Če me spremljate že od samega začetka, potem mogoče veste o čem govorim. V ponedeljek namreč začnem z makeup akademijo v Carpus makeup centru. Končno bojo moje sanje postale resničnost! Nestrpno že pričakujem nove izkušnje in novo znanje. Za to šolo sem se predvsem odločila, ker si želim spoznati svet ličenja in svet makeup artistov ter si želim biti tudi sama del tega. Že, da se bo nekje omenilo moje ime, ali bo kje prikazano moje delo, bom verjetno skakala do neba od veselja in sreče. Resnično si želim uspeti na področju, ki me zelo zanima in to je delo, ki bi ga z največjim zadovoljstvom opravljala do konca. Komaj čakam, da spoznam nove tehnike, da se naučim več o ličilih, o kvaliteti, o tem kaj točno uporabljati, kaj je dobro in kaj ni, o poročnem, maturantskem, večernem ličenju... nasploh o vsem!!!! :D Drage punce imam ogromno idej, ki jih bom lahko uporabila za blog in jih seveda delila z vami. 

Ker moj blog trenutno nekoliko počiva oziroma ne najdem toliko časa, pa še prehlad me je čisto priklenil na posteljo, upam, da čimprej spravim misli in ideje skupaj. Poskusila bom biti čim bolj ustvarjalna in napisati več o različnih produktih, ki sem jih kupila na novo, itd. Če nebom, brez zamere, faks in makeup akademija mi bosta verjetno vzela ogromno časa, ampak se bom potrudila. :) Res upam, da mi bo šlo vse po sreči in bom lahko za vse stvari našla čas. Do takrat pa me lahko seveda spremljate na instagramu (povezavo lahko najdete pod naslovom bloga), kjer bom verjetno več objavljala kaj se dogaja z menoj, in seveda, če utegnete, stisnite 'lajk' na facebooku za Carpus makeup center, kjer boste lahko spremljale kako bo potekalo šolanje od marca do junija! ;) 

Če vas o šoli zanima kaj več, potem samo kliknite tukaj. Da nebom prepisovala vse stvari, si lahko same pogledate še slike iz prejšnjih terminov, in da ne pozabim omenit, sedaj že potekajo prijave za september.
 Upam, da bom utegnila čim več vtisov in dogodivščin deliti z vami. :)
Če si resnično želiš, se prijavi in sledi svojim sanjam, nebo ti žal! ;) Jaz verjamem, da mi nebo.

If you can dream it, you can do it! 
Post Comment
Objavite komentar

Auto Post Signature

Auto Post  Signature