Top Social

Soraya World of Nature

četrtek, 05. marec 2015
Kozmetika Soraya je zame, če jo povzamem z eno besedo, najboljša. Odkrila sem jo kakšno dobro leto nazaj, ko je bilo toliko govora o njej po internetu in vse blogerke so pisale odlične ocene o njej. Takrat so me mnenja prepričala in kupila sem si izdelke za nego obraza, ker sem bila tudi sama radovedna ali je res tako dobra. Moja koža je postala z redno uporabo Soraye zelo mehka in veliko bolj čista. Pridobila sem veliko zaupanje v to znamko in je ne zamenjam za nobeno drugo. Sem zelo zadovoljna z njenimi izdelki in se mi zdi za svojo kvaliteto cenovno ugodna. Tokrat sem se odločila, da preizkusim World of Nature kremo za okoli oči z izvlečki vrtnice. Zakaj? Zato ker nisem med tistimi srečnicami, ki nimajo podočnjakov. Ko pride stresno obdobje in ne spim dovolj ter ko nimam kvalitetnega spanca, takrat se mi zdi, da so podočnjaki ušli čisto izpod nadzora. Nekaj časa sem iskala primerno kremo za podočnjake in potem sem se odločila, da bom preizkusila Sorayo, ker me še ni razočarala.

Kaj pa me je prepričalo v nakup? 
Krema vsebuje dragocena rastlinska olja, ki negujejo in hranijo kožo okoli oči. Ta olja vsebujejo veliko vitamina E, ki neguje kožo in poskrbi, da je gladka, mehka in prožna. Kmalu po uporabi naj bi koža okoli oči postala sijoča, spočita, drobne gubice zglajene in temni podočnjaki pa manj vidni. Učinkovita formula te kremice je olje čilske vrtnice, ki je bogato z nenasičenimi maščobnimi kislinami, tudi linolno kislino, ki je izredno dragocena pri delovanju kože. Kislina ščiti kožo pred staranjem, ki je posledica vplivov svetlobe in kožnih procesov, prav tako deluje protivnetno in zadržuje vlago v koži.


Po prvem nanosu kreme nisem opazila nekega takojšnjega učinka, da bi bila koža bolj gladka in spočita. Zato sem jo uporabljala še naslednja dva tedna zjutraj in zvečer pred spanjem in moja koža okrog oči je postala res mehkejša in tudi podočnjaki so bili manj opazni. Pričakovala sem boljši učinek v dveh tednih, ampak bom kremico še naprej uporabljala, da vidim, če bo prišlo do večje spremembe. Krema se mi definitivno ne zdi slab nakup, kajti koži okrog oči je negovana in bolj spočita, in če imate manj obupne podočnjake kot jaz, verjamem, da vam bo prej pomagala. Edina slaba stvar kreme je, če jo po nesreči naneseš v oči ali preblizu, lahko povzroči rahlo pekoč občutek. Včasih imam sama po nanosu za kratek trenutek takšen pekoč občutek okrog oči, kot da bi jih motil učinek oz. da bi oddajala krema neko snov, ki draži oči. Mogoče pa imam samo jaz bolj občutljive oči (saj veste... vsaka stvar ima različne učinke pri različnih ljudeh). :) Drugače pa se lepo razmaže in pred nanosom pudra je treba počakati, da se nekoliko vpije v kožo. Čeprav je količinsko 15 mL te kreme in zgleda majhna, jo boste vseeno nekaj časa lahko uporabljale, saj za vsakodnevno uporabo potrebujete izredno majhno količino. Priporočam nakup! 
Kupiš jo lahko tukaj (klik-klik).

To do:
1. Don't Worry

2. Be Happy

Post Comment
Objavite komentar

Auto Post Signature

Auto Post  Signature