Top Social

Valentinova darila za ženske

torek, 10. februar 2015
Čeprav sem pred kratkim objavila DIY Valentinova darila, pa sem v tej objavi napisala ideje za vse tiste, ki nimate radi ustvarjanja ali raje kupite darilo. Ta objava je zato mogoče bolj namenjena fantom, ki so hoteli imeti par idej. :D Kako pa lahko presenetiš in razveseliš svojo drugo polovico, pa beri dalje. 

Večerja za dva

Tvoja partnerka bo zelo vesela povabila na večerjo. Izberi vajin najljubši lokal in ne pozabi prej rezervirati, saj znajo biti gostilne precej obiskane na ta dan. Če se želiš še bolj potruditi, skuhaj sam večerjo in pripravi še sladico, pa naj bo kaj čokoladnega. ;) Nato si privoščita še penino ali vajino najljubše vino.

Razvajanje za dva

Prijateljica je bila nekaj časa nazaj v wellnessu Orhidelija, in se je imela super ter zelo priporoča obisk. Tudi sama mislim, da bo potrebno enkrat obiskati ta wellness, ker se mi zdi izjemno lep. Prav tako sem slišala pozitivna mnenja o turizmu Korošec. Zelo zanimive se mi zdijo te hiške z savno in jacuzzijem, kjer se lahko razvajata in si privoščita čas samo zase. Šopek rož

Le katera punca se ne bi razveselila šopka rož? Zato fantje le pogumno, šopek rož bo očaral vsako punco. Če ji med rože zatakneš še kartico na kateri piše lepa misel, bo se šopka še toliko bolj razveselila.


Škatlica

Če resnično nimaš ideje, potem je tu ena zanimiva in priročna, ki bo verjetno vsaki punci všeč. Škatlica je najlepše darilo, v kateri je 5 izdelkov izbranih znamk, umetnikov in trgovin. Lahko ji podariš to škatlico in verjemi, da jo boš lepo presenetil. Kino

Kino je vedno dobra ideja, saj se skupaj lahko sprostita in nasmejita ob gledanju filma. Če še nisi slišal za film 50 odtenkov sive, ki je tako aktualen, potem čimprej rezerviraj karte in pelji svojo drago v kino ter skupaj poglejta ta film. Punca bo presrečna! :) Če pa vama ta film ne diši, pa se v kinu vrti tudi lepa biografska romantična drama The Theory of  Everything, ki prikazuje zgodbo, kako sta se zaljubila eden največjih človeških umov Stephen Hawking in njegova žena.    


Toaletka PoPiKoKi

Super cute toaletke o katerih sem že pisala nekaj v prejšnji objavi, so res lepo darilo za Valentinovo. Na izbiro je ogromno motivov, so narejene ročno in so izredno lep unikaten izdelek. Punce bodo že vedle za kaj uporabiti. ;) Brez dvoma, da se je bo vsaka razveselila. Letos za rojstni dan sem jo tudi jaz dobila, to je moja druga, in sem več kot zadovoljna in presrečna. :DBaeba

Zadnje čase so zelo popularni rokovniki Baeba. Če še tvoja punca ni lastnica tega lepega rokovnika, ji boš definitivno polepšal dan, če ne celo celega leta. In vsakič ko ga bo vzela v roke, bo pomislila nate, ker si ji podaril nekaj tako pametnega in čudovitega. :P

Romantičen dan

Pelji punco na sprehod, lahko zjutraj ali zvečer ob sončnem zahodu. Na pol poti ji lahko podariš kakšno malenkost (npr. čokoladico v obliki srčka), lahko pa jo tudi povabiš na tortico v slaščičarno in se do tja sprehodita. Posvetita se drug drugemu in uživajta na dan zaljubljencev.

Knjiga

Eno lepših daril je tudi knjiga. Romantičnih knjig je ogromno in izbira je velika. Priporočam knjige Nicholasa Sparksa (z njim gotovo ne boš zgrešil) in trilogijo 50 odtenkov sive. Za pomoč pa lahko tudi vprašaš prodajalko, ki ti bo znala svetovati, kaj se trenutno najbolj prodaja. 

Poslušaj punco!

Če boš punco poslušal in si kdaj zapisal kakšno željo ali pa zapomnil, verjemi, da boš imel februarja ogromno idej! :D Mislim, da si zelo pogosto kaj zaželimo in imamo v naših glavah 1000 idej. Spomni se kakšnega kraja, ki si ga želi obiskati, restavracije.. povabi jo drsat, sankat, preživita skupaj dan in uživajta. Povej ji da jo imaš rad in osreči jo, saj je le edina! ;)


P.S. Punce, če veste da je vaš fant brez idej, mu lahko pokažete te ideje in mu daste namig. :P Mogoče pa tudi same najdete kakšno idejo med naštetimi za svojega dragega.  

2 komentarja on "Valentinova darila za ženske"

Auto Post Signature

Auto Post  Signature