Top Social

Prom makeup

sobota, 21. februar 2015
Prišel je tisti čas, ki je eden izmed lepših ob zaključevanju srednje šole. Sama se spomnim svojega maturantskega plesa, kako se je tisti teden, mogoče celo mesec, vse vrtelo okrog njega. Frizura, ličenje, nohti, obleka, čevlji.. moralo je biti vse kot se šika! :) Biti maturantka je nekaj čudovitega, saj na nek način proslaviš svoj trud in uspeh v štirih letih, in se na lep način posloviš od poglavja v življenju, saj kmalu začneš pisati novo. Vsaj zame sta predstavljala študij in življenje v Ljubljani nekaj povsem novega in razburljivega. Zato verjamem, da se veliko katera punca veseli, kaj jo čaka v prihodnosti, saj se sama spominjam kako smo bile s prijateljicam navdušene nad študijem.
Ker je to prav poseben dan, je potrebno tudi poskrbeti, da se v svoji koži počutiš čudovito. In če ti pri dosegi tega cilja pomaga ličenje, zakaj pa ne. Nič ne škodi. ;) Zame je pomembno, da se počutiš odlično in imaš dobro srce, v ličenju pa ne vidim nobene slabe stvari, kajti skriješ lahko kakšno pomanjkljivost, ki te moti, ter poudariš svoje dobre adute (usta, očke...). Vsaka lahko ima svoj dan in se počuti lepo. :)
Torej dovolj pisanja, kajti verjetno te zanima, zakaj sem napisala to objavico.

Ker seveda obožujem ličila in ličenje me je prijateljica, ki je bila povabljena na maturantski ples, vprašala, če jo naličim, prav tako tudi sestrina dobra prijateljica. Seveda sem že večkrat koga naličila, ampak sem želela prej preizkusit, kako bo izpadlo, zato sem se z vsako zmenila en dan in sem ju za probo naličila. Torej, če še ne veš, kako bi bila rada naličena, lahko v tej objavi dobiš kakšno idejo. 'Look' sem naredila bolj nežen in v nude barvah (rjavkasta, zlata...), ker sta me tudi sami prosili, da bi bili naličeni bolj nežno in ne preveč temno. 

Tako sem namazala očke z uporabo Zoeva palete senčil Naturally Yours. Paletko sem kupila ta teden, saj je na MojaDrogerija trenutno 15% popust na senčila za oči. Če te mogoče zanima kakšni so odtenki palete in moja ocena, mi pusti komentar. ;)

maturantsko ličenje, prom makeup

Celoten 'look' pa je izgledal tako (upoštevaj, da bliskavica na aparatu tudi malo spremeni barve). Kako se ti zdi? :) Meni je čudovita in prvič si je zaželela temno rdečo šminko, ki ji zelo pristaja! Prav tako sem ji skodrala lase z kodralnikom in jih lepo razčesala, da niso nastali preveč močni kodri.

maturantsko ličenje, prom makeup

Moja druga lepotička, ki sem jo ličila, pa si je zaželela umetne trepalnice, s katerimi sem prvič delala in mi je kar dobro uspelo. :D Očke sem naredila mogoče malce bolj temne in zlate, barve pa se bodo lepo podale k njeni obleki. Uporabila sem paletki senčil Makeup Revolution Iconi 2 in Makeup Revolution Run Boy Run Limited Edition ter Makeup Revolution enojno senčilo Base!, ki jih lahko najdete na ličila.si.

maturantsko ličenje, prom makeup

In se celoten 'look', ki je nastal pri ustvarjanju. Komaj čakam, da vidim sliko, ko bo imela še frizuro in obleko, mislim, da bo čudovita! ;) Kako se pa tebi zdi? 


Slike iz maturantskega plesa pa bom potem pokazala na blogu in boš lahko še videla obleko, čevlje, frizuro, torej vse! :D 
Ob ličenju sem zelo uživala in ravno zato sem še bolj neučakana, da se začne Makeup artist akademija v Carpus makeup centru, ki bo potekala 16. marca. Komaj čakam, da se bom naučila ogromno novih stvari!! :)


''Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in a while, you could miss it.''

Post Comment
Objavite komentar

Auto Post Signature

Auto Post  Signature