Top Social

Top Beauty Bloggers (Vloggers)

petek, 23. januar 2015
Živjo lepotičke!

Kar nekaj časa nisem bila aktivna, saj veste izpitno obdobje je tukaj. Moji živčki delajo na polno in tudi čim več časa namenim učenju, poleg tega je prišla vmes še majhna zdravstvena težavica in zato nisem imela veliko časa za druge stvari. Verjetno bo še naprej kar pestro, ker se še niti ni konkretno začelo izpitno obdobje, ampak vse se preživi! ;) V tem času se bom pa potrudila, da bom našla čas za kakšno krajšo objavo.

Danes sem dobila idejo, da bi vam predstavila moje najljubše bloggerke in vloggerke. Torej te punce resnično občudujem in jih redno spremljam, nekaj izmed njih je tudi na novo odkritih. Punce so super uspešne, delajo stvari, ki jih obožujejo in jih osrečujejo ter so mi v velik navdih. Enkrat v prihodnosti želim biti tudi jaz tako dobra in predvsem delati to, kar me veseli. Kaj pa je lepšega, če počneš nekaj, kar ti je v največje veselje in to deliš tudi z ostalimi?  

Prvo bom opisala dve ameriški prisrčni punci in make up navdušenki, ki ju spremljam že dolgo časa in sta zelo pripomogli k mojemu navdušenju z ličili. Sta moji vzornici in zabavni in prisrčni in ne moreš se ju nagledat dovolj! :) Prav tako ustvarjata izredno lepe make up vodiče, sta polni ustvarjalnih idej in zame pravi profesionalki na področju ličenja. Ah ja, tudi jaz si želim imeti toliko ličil kot jih imata ti dve punci in prav tako obvladati ličenje. :D

Prva je Carli Bybel. Temnolasa lepotička zelo rada na Youtubo objavlja vodiče o ličenju in na njenem blogu lahko tudi najdete ogromno idej o modi. Če ste kdaj brez idej kaj bi lahko oblekle, kako bi se naličile, vam definitivno priporočam da jo spremljajte. Jaz osebno komaj čakam, da kaj objavi in si vedno vzamem čas, da vse pregledam sproti. Skoraj obsedena! :DNaslednja je Nicole Guerriero. Lepotička in pol! S svojo zabavno osebnostjo in super idejami, ustvarja zakon Youtube vodiče o ličenju in kako skrbeti za svojo lepoto. Če želiš izvedeti več o tem kako ustvariti določen 'look' ali pa mogoče ne veš kako se namazati za pusta, ti priporočam njen Youtube kanal. Naj omenim, da ima zelo hude ideje za Halloween, ki jih seveda lahko uporabiš tudi za pusta. Spremljam tudi Michelle Phan, ki ima prav tako super ideje in to ne samo na področju ličenja. Napisala je tudi knjigo, katera je na moji listi 'must read!' - Make Up: Your Guide to Beauty, Style and Success - Online and Off. Zaenkrat sem opazila knjigo na Amazonu, ampak bom še verjetno pobrskala po kakšnih knjigarnah v Ljubljani. Naj še omenim, da ima tudi svojo znamko ličil Em-cosmetics.Naslednji simpatični punci, ki sem ju odkrila bolj na novo, sta Lauren Curtis in Chloe Morello.
Spremljate pa ju lahko na naslednjih linkih:


Seveda pa tudi ne smem pozabiti na naše bloggerke, ki jih resnično rada spremljam. Punce so res zelo ustvarjalne, v svoje delo vlagajo veliko truda in so pri tem tudi zelo uspešne. Naj vam jim predstavim na kratko in tudi priporočam branje njihovega ustvarjanja. 

Aleksandra Rosič je simpatična bloggerka, ki ima super vodiče o modi in piše tudi ocene izdelkov, ki jih uporablja. Njeni nasveti so zelo koristni in vredni branja. Sama zelo rada preberem vsako njeno objavo in velikokrat najdem zelo uporabne nasvete.

Naslednja je Ajda Sitar, simpatična punca, ki piše o ličilih, modi, v glavnem o vsem kar spada pod lepoto in svet mode. 

In nazadnje še zelo ustvarjalna in na svojem področju uspešna lepotička Lana Špital. Njeni nasveti o ličenju pridejo prav vsaki punci, zelo rada spremljam njene vodiče, ki so zelo dobri in res dobiš idejo za ustvarjanje novega make up 'looka'. Pri njen boste prav tako izvedle ogromno idej o lepoti, o izdelkih, o trikih pri ličenju in še ogromno drugih stvari. 

Tako pa sem končala moj seznam, upam, da nisem katere pozabila, saj je seveda veliko super punc, ki se odločijo pisati svoje ideje in ustvarjati. Izpostavila sem tiste, ki so me resnično navdušile in jih spremljam ves čas, prav tako pa si tudi sama želim biti tako uspešna in ja, seveda deliti svoje ideje z vami, ki me spremljate. Punce mislim, da moramo biti ustvarjalne in predvsem moramo slediti svojim sanjam. Te punce so nam lahko za zgled, da se z veliko truda daleč pride. Potrebno je veliko poguma in volje, in vse se da, če se le hoče! :)

Don't regret anything you do, 'cause in the end it makes you who you are.


Upam, da se tipkamo čimprej. Lep dan!


P.s.: Če ima mogoče katera kakšno idejo za naslednjo objavico, mi prosim pusti spodaj komentar. :) 

2 komentarja on "Top Beauty Bloggers (Vloggers)"
 1. Ooo! Hvala za omembo <3
  Super izbor, same super vloggerke/bloggerke :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala :) imaš super blog in ga že dolgo berem :)

   Izbriši

Auto Post Signature

Auto Post Signature