Top Social

What's in my makeup bag

torek, 27. januar 2015
Med učenjem je seveda vse bolj zanimivo kot pa buljenje v zapiske. In sklepam, da nisem sama v tem mučnem trpljenju, ki ga povzroča izpitno obdobje. Ampak zdržimo še te štiri tedne in vsega hudega bo konec! ;) Da ti pa malo skrajšam dolgčas, sem pa tokrat napisala, kaj se skriva v moji Pokikoki toaletki. Če te zanima, beri dalje. ;)

Ta toaletka je majhna in zelo prikupna. Vedno jo vzamem s seboj, če vem, da grem kam za več dni in notri imam vse kar potrebujem za osnovni dnevni videz. Toaletka je popolna zame! Dolgo časa sem si jo želela in sem jo dobila dve leti nazaj za Valentinovo od fanta. Do sedaj sem jo pa pridno polnila in jo že komaj zaprem. Ampak če je toliko lepih stvari v trgovini in imela bi pa prav vse!! :D In seveda razmišljam, da bi si kupila še eno toaletko, ne morem iz svoje kože.

Ko sem pisala to objavo, sem opazila, da imam kar nekaj korektorjev. Uporabljam jih za podočnjake, ki so včasih res grozni in jih koma skrijem. V prihodnjih dneh imam namen kupiti World of Nature kremo za okoli oči z izvlečki vrtnice od Soraye. Ko jo bom poskusila, bom sporočila kako mi je odgovarjala, če ima mogoče še katera probleme s podočnjaki.

BB kremo od Garnierja lahko kupite v Dm drogeriji, sama sem zelo zadovoljna z njo. Za dnevni videz raje uporabim nekaj lažjega za obraz in ta obarvana krema mi zelo odgovarja in ne maši por. V trgovini imate dva odtenka (mislim da Light in Medium).
Zelo zadovoljna sem z Allround Concealer od Catrica, rdeč korektor uporabljam za prekrivanje podočnjakov in zelen odtenek nevtralizira rdečih nepravilnosti. Čisto nova izdelka, ki ju še nisem utegnila poskusiti sta Velvet Finish Concealer With Hyaluron, odtenek Velvet Ivory (najdete v Dm-u in Muller-ju) in Sleek Hide It Concealer številka 00 (najdete ga na MojaDrogerija). Moj osebno najboljši korektor pa je od L.A. Gril Pro Conceal korektor, odtenek Classic Ivory (Destination Pretty). Essencove korektorje najdete prav tako v Dm-u in  verjetno tudi v Mullerju, ta v stiku mi je super za prekrivanje mozoljev, ki mi povzročaj težave. 


Za obrvi uporabljam svinčnik od Catrice v odtenku 020 Date With Ash-ton (poimenovanj mi je zelo všeč! :D) in svinčnik za dvig obrvi od Catrice, ki si ga namažem tik pod spodnjim robom obrvi. Oba izdelka sta mi nujna pripomočka pri urejanju obrvi, prav tako kot Essence 'cute' pinceta in Essence gel za obrvi, ki pa ga ne uporabim vedno. Vse te izdelke najdete v Dm drogeriji in Mullerju.
  

V toaletki imam še nekaj barvnih svinčnikov za oči, ampak najbolj uporabljam bel svinčnik od Essence in črnega, ki ju nanesem na rob spodnje veke. Zelo všeč mi je učinek, ki se doseže z belo barvo, optično nekoliko poveča oči. 


In nazadnje še, da so moje očke popolne, uporabljam the Colossal volum' express maskaro od Maybelline in na novo kupljeno maskaro Volume and Curl od Sleek (MojaDrogerija, maskara je bila znižana,ko sem jo kupila in je trenutno nimajo na zalogi), ki se super odnese na trepalnicah. Uporabljam ju skupaj za boljši učinek. Kadar sem pri volji si narišem črto na zgornji veki z Catrice Eyelinerjem in Catrice tekočim linerjem. Za primer na vekah, preden nanesem senčilo, pa uporabljam Focus and Fix od Makeup Revolution, ki pa lahko najdete na Ličila.si. In kot sem že zadnjič pisala sem seveda morala si kupiti od NYX svičnik za ustnice v odtenku Mauve, ki sem ga dobila na MojiDrogeirji (žal tudi tega ni trenutno na zalogi). Več o tem odtenku lahko preberete tukaj.Tako, to so moji osnovni izdelki brez katerih ne grem nikamor za več kot 24 ur. Toaletka se z mano seli tudi iz Ljubljane do doma, do fanta in nazaj. Uporabljam jih skoraj vsak dan, ko se tako v 'easy' uredim za faks, za pijačo, za kakšen obisk, itd. Balzam za ustnice me v vsakem primeru spremlja v vsaki torbici! :) 

''Money can't buy happines... but it can buy makeup!''


Lepo se imejte in ogromno sreče pri učenju! ;)

2 komentarja on "What's in my makeup bag"
  1. ker se ne preveč spoznam na to področje, prvič slišim za izraz toaletka in noro kjut je :D ***

    OdgovoriIzbriši

Auto Post Signature

Auto Post  Signature