Top Social

Every day is a new beginning

nedelja, 11. januar 2015
Živjo punce! 

Ta blog sem ustvarila z namenom, da bi delila mojo strast z drugimi 'make up' obsedenkami in tistimi, ki bodo želele brati moj blog. Že od nekdaj se rada ličilm, gledam ličila in si seveda kaj kupim. Velikokrat me tudi prijateljice prosijo, da jih naličim, in seveda jim z veseljem ustrežem. Ampak mislim, da sem to mojo strast do ličil in veliko željo, da bi rada s tem osrečevala tudi druge punce, ženske ter jih ličila, spoznala šele kakšno leto dni nazaj. Začela sem spremljati 'beauty' bloge, gledati filmčke kako se naličiti, veliko sem brala o tem in sem spoznala, da mi je svet ličil vedno bolj pri srcu, ter da si želim v življenju nekaj ustvariti in delati nekaj, kar imam rada. Žal mi je, da že pri 15 letih nisem vedela kaj si želim biti in kaj početi v življenju, ker bi se verjetno prej potrudila pridobiti izkušnje, se vpisati na pravo šolo in več ustvarjati. Vendar pravijo, da nikoli ni prepozno, torej upanje še vedno ostaja. Kajti navsezadnje, če ne greš za sanjam in jih loviš, kdo bo potem. Zato sem se odločila, da se vpišem na akademijo za vizažiste v Carpus makeup centru. Zelo se veselim izkušenj in znanja, ki ga bom pridobila. Moram pa priznati, da me je kar malce strah, ko pomislim na neuspeh, da bi se mi ta želja popolnoma porušila. Ampak se hočem truditi, hočem uspeti in hočem biti srečna ter mojo srečo deliti z vami drage dame. Sedaj na začetku niti ne vem, kako začeti z vsem, kako nadaljevati, zato vas bom prosila za pomoč vse punce, ki boste spremljale moj blog, me podpirale in vam bo všeč moje delo. Seveda bom hvaležna za vse pozitivne in negativne komentarjem, saj se učimo iz napak in slabih stvari, kajne? ;) Najbolj vesela pa bom, če bom videla, da sem kateri punci pomagala in jo spravila v dobro voljo na takšen ali drugačen način.

Ker pa me zanimajo tudi druge stvari in večkrat rada kaj ustvarim, naj bo to v kuhinji, na platnu ali pa kakšen DIY majhen projekt, bom se prav tako potrudila in napisana kakšen blog o tem. Idej je veliko in verjamem, da bodo tudi sproti prihajale v moje misli, samo natipkati jih bo treba na blog. In se bom trudila, da bom napisala čim več, kolikor mi bo dopuščal čas.

Podajam se na čisto novo pot, začela sem pisati novo poglavje v mojem življenju, čeprav še nimam veliko izkušenj, vam obljubim, da bom delala na tem, se izobraževala, prakticirala, veliko brala in potem delila moje znanje in moje misli v vami.

''A smile is the best makeup any girl can wear.'' - Marilyn Monroe

Upam, da se tipkamo čimprej. Do takrat pa naj vas spremlja čim več pozitivnih misli.

1 komentar on "Every day is a new beginning"
  1. Every day is really a new day for everyone and us girls make it more wonderful by putting good makeup lol. Great post by a wonderful beauty blogger.

    OdgovoriIzbriši

Auto Post Signature

Auto Post  Signature